Travel Officer (fulltime)

Open

Job description

In deze veelzijdige en uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het organiseren van alle hotel-, vlucht- en transportmogelijkheden die betrekking hebben op het reizen en verblijven van onze collega's in binnen- en buitenland. Je volgt de relevante ontwikkelingen op het gebied van werken in het buitenland voor de gebieden waarin onze medewerkers worden uitgezonden. Dagelijkse werkzaamheden van een Travel Officer bestaan o.a. uit het boeken van vliegtickets, het boeken van hotelovernachtingen en het verzorgen van transport van en naar de luchthaven en werklocatie inclusief het zoeken naar de beste tarieven conform ons reisbeleid. Aan de hand hiervan deel je proactief de informatie met onze reizigers zodat zij veilig, onbezorgd en zo kosteneffectief mogelijk kunnen reizen. Tenslotte verricht je diverse administratieve werkzaamheden zoals facturatie en het bijhouden van reisoverzichten.


Als Travel Officer ben je tevens op roulatiebasis verantwoordelijk voor de consignatiedienst van onze Visa & Travel 24h emergency assist telefoonlijn.

Key Skills

- Aantoonbare werkervaring met Amadeus
- Nederlands en Engels in woord en geschrift
- Kennis van de Duitse en Franse taal is een pre
- Afgeronde opleiding IATA Travel Consultant is een pre
- Ervaring met SAP is een pre
- Gedegen kennis van MS Office, met name Excel, Word en Outlook

Education & Experience

De ideale kandidaat heeft een afgeronde MBO opleiding niveau 4 of HBO opleiding in de richting van Toerisme, aangevuld met tenminste 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.

Benefits

Het salaris voor deze functie is afhankelijk van opleiding en werkervaring en ligt tussen de € 2.088,- en € 3.246,- bruto per 4 weken.

Location

Schiedam

Publication date

15.05.2019

Publication end date

30.11.-1

Contact person

C. de Pree

Quick application

Interesting job? Enter your e-mail address, provide your CV and apply instantly!

CAPTCHA Image Reload captcha Play captcha
Other details
Match criteria