Torenkraanmachinist

Open

Job description

Wij zijn op zoek naar een (ervaren) torenkraanmachinist voor onze (mobiele) torenkranen. Je bent verantwoordelijk voor het veilig, zelfstandig en nauwkeuring uitvoeren van diverse hijswerkzaamheden. Naast het uitvoeren van hijswerkzaamheden verricht je ook klein onderhoud aan de kraan en de hulpmaterialen.

Reports to

Manager Operations

Key Skills

Je hebt de volgende karaktereigenschappen en vaardigheden:
- Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
- Flexibele werkhouding;
- Nauwkeurige en verantwoordelijke werkinstelling;
- Goede sociale en contactuele eigenschappen;
- Probleem oplossend vermogen.

Veilig werken is voor jou absolute prioriteit! Je spreekt iemand correct aan als het werk niet correct uitgevoerd wordt en coacht zowel collega’s als de klant op veilig werken. Je staat ook open voor opbouwende kritiek. Je bent gewend zelfstandig, veilig en nauwkeurig te werken en je stelt je flexibel op ten aanzien van werktijden en de uit te voeren werkzaamheden. Je bent enthousiast, betrokken en collegiaal.

Education & Experience

Voor deze functie zoeken wij kandidaten op VMBO-niveau richting Techniek, in bezit van een erkend deskundigheidsbewijs (TCVT – MMK/MTK) en rijbewijs B. Je bent in het bezit bent van minimaal VCA Basis. Je hebt tenminste 3 tot 5 jaar werkervaring. Daarnaast beschik je over eigen vervoer. Tevens beheers je de Nederlandse en in basis Engelse taal (Duits is een pré).

About our company

Wij beschikken over een uniek wereldwijd netwerk en een ongeëvenaarde vloot aan materieel. Onze uitgebreide technische expertise en hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen leveren waarde aan een breed scala van industriële sectoren en projecten. Klanten vertrouwen erop dat wij hen helpen prestaties te leveren die ooit als onmogelijk werden beschouwd, en we hebben daarbij vaak records gebroken.

Sommigen dromen van een toekomst die Smarter, Safer en Stronger is. Wij bouwen het.

Onze regionale dienstverlening is gericht op de volgende sectoren: Civiele projecten, petrochemie en energie. De logistieke uitdagingen in deze sectoren nemen voortdurend toe. Moeilijk bereikbare locaties, zware klimaatomstandigheden en bescherming van het milieu vragen om steeds intelligentere en veiligere oplossingen.

Onze dienstverlening omvat:
• Kleine en complexe hijsprojecten
• Regulier en complexe transportprojecten
• Daily Maintenance en Shutdown Management
• Sitewide construction services
• Modulaire constructie
• Factory to Foundation projecten
• Rapid response
• Herplaatsen en demonteren van installaties

About our region

Benelux organisatie:
Als marktleider heeft Mammoet een grote staat van dienst opgebouwd en haar vleugels over de hele wereld uitgeslagen. Het internationale succes neemt niet weg dat wij stevig zijn verankerd in de Benelux, waar zich onze grootste markt en trouwste klanten bevinden. We bedienen onze klanten vanuit regionale kantoren en bieden de beste service met onze tijd- en kostenbesparende totaaloplossingen. Voor Mammoet is geen opdracht te groot als het om hijsen of transporteren gaat, maar ook geen opdracht te klein. We zijn trots en hebben passie voor ons bedrijf en werk. We zijn toegewijd aan onze collega’s, ons materieel, onze klanten, het bedrijf Mammoet en ons werk.

We zijn een no-nonsense bedrijf met kernwaarden die leidend zijn in onze bedrijfsvoering:
• Mensen en veiligheid op de eerste plaats
• Resultaat gedreven en servicegericht
• Nastreven van professionaliteit
• Bereikbaar, open-minded en verantwoordelijkheidsgevoel
• Teamwork en delen van kennis
• Passie voor het bedrijf en het werk

Benefits

Wij bieden jou een uitdagende functie in een dynamische organisatie waar je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. Naast goede opleidingsmogelijkheden bieden wij jou een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Location

Hoogvliet, Nederland

Publication date

13.09.2021

Publication end date

30.11.-1

Contact person

E Kruijff

Quick application

Interesting job? Enter your e-mail address, provide your CV and apply instantly!

CAPTCHA Image Reload captcha Play captcha
Other details
Match criteria
Region
  • Europe & Russia
Department
  • Cranes Operational
Job Type
  • Crane Operator Tower