Toren- /kraanmachinist voor Antwerpen

Open

Job description

Je bent verantwoordelijk voor het veilig uitvoeren van hijswerkzaamheden met een mobiele torenkraan.
Tevens verricht je klein onderhoud aan de kraan en hulpmaterialen.

Reports to

Operations Manager

Purpose of the job

Het conform de lokale wet- en regelgeving, interne en externe (klant)procedures en richtlijnen veilig hijsen en verplaatsen van de last, het mobiliseren/demobiliseren van de kraan en het verrichten van klein onderhoud aan de kraan zodat de hijswerkwerkzaamheden optimaal en veilig kunnen worden uitgevoerd.

Key Result Areas

Werkvoorbereiding
Werkuitvoering
SHE-Q
Communicatie
Administratie
Onderhoud

Key Skills

Klantgerichtheid - Onderzoeken van wensen en behoeften van de klant en hier ook naar handelen.
Kwaliteitsgerichtheid / veiligheid - Hoge eisen stellen aan kwaliteit en streven naar verbetering van product of prestaties. Bovendien ervoor zorgen dat er geen onveilige situaties zijn.
Stressbestendigheid - Effectief blijven presteren onder tijdsdruk, druk van meerdere of moeilijke taken, sociale druk of bij tegenslag en teleurstelling.
Samenwerken - Bijdragen aan een gezamenlijk resultaat door een optimale afstemming tussen de eigen kwaliteiten en belangen en die van een groep of collega.
Open Communicatie - Openstaan voor het ontvangen en geven van opbouwende feedback op gedrag of werk.
Verantwoordelijkheid - Belang hechten aan de taken en plichten binnen de eigen werkzaamheden, die van collega’s en van de organisatie.

Education & Experience

Voor deze functie zoeken wij kandidaten die een opleiding in BSO richting techniek hebben. Bij voorkeur dien je in het bezit te zijn van minimaal VCA I (Basisveiligheid) en een heftruckcertificaat. Je hebt tenminste 3 tot 5 jaar werkervaring met meerdere kraantypes.
Mocht je niet in het bezit zijn van het deskundigheidsbewijs TCVT, maar je hebt wel ervaring in het besturen van grotere machines en je wilt graag kraanmachinist worden, dan nodigen wij je uit om te solliciteren voor de functie van 'Kraanmachinist in opleiding'.

About our company

Mammoet ondersteunt opdrachtgevers bij het verbeteren van de efficiëntie van constructiewerkzaamheden en het optimaliseren van de productiviteit van fabrieken en installaties. Hiervoor bieden wij oplossingen voor het hijsen, transporteren, installeren en demonteren van grote en zware constructies.

Onze dienstverlening is gericht op de volgende sectoren: petrochemie, mijnbouw, civiele projecten, energie en offshore installaties. De logistieke uitdagingen in deze sectoren nemen voortdurend toe. Moeilijk bereikbare locaties, zware klimaatomstandigheden en bescherming van het milieu vragen om steeds intelligentere en veiligere oplossingen.

Onze dienstverlening omvat:

• Complexe hijsprojecten
• Complexe transportprojecten
• Shutdown Management
• Sitewide construction services
• Modulaire constructie
• Factory to Foundation projecten
• Rapid response
• Herplaatsen en demonteren van installaties
• Wereldwijde handel in nieuw- en gebruikt materieel

Ons bedrijf staat al meer dan twee eeuwen bekend om de innovatieve oplossingen en het beste materieel. Maar Mammoet is vooral gebouwd op het vertrouwen dat onze opdrachtgevers in ons hebben. Dat vertrouwen inspireert 5.000 Mammoet professionals om hun werk elke dag zo goed mogelijk te doen en het verschil te maken in projecten over de hele wereld.

Benefits

Je krijgt een markt-conforme verloning aangevuld met tal van extralegale voordelen zoals dagvergoeding, kilometervergoeding, reisvergoeding, hospitalisatieverzekering, invaliditeitsverzekering, eco-cheques, eindejaarspremie, loopbaanverlof, anciënniteitsverlof en een extra betaalde feestdag. Een gsm & tablet incl. abonnement behoren eveneens tot dat pakket extra-egale voordelen.

Location

Antwerpse Haven

Publication date

04.10.2019

Publication end date

30.11.-1

Contact person

T Van Maldegem

Quick application

Interesting job? Enter your e-mail address, provide your CV and apply instantly!

CAPTCHA Image Reload captcha Play captcha
Other details
Address
Antwerpsebaan 57, 2040 Antwerpen
Match criteria
Region
  • Europe
Education level
  • Primary & secondary education
Department
  • Cranes Operational
Job Type
  • Crane Operator Hydra