Technisch Talent

Open

Job description

Studie in een technische richting afgerond en boordevol ambitie? Ben jij het talent met gevoel voor planning, techniek en administratie, die een carrièrestart wil maken bij één van de uniekste ondernemingen van de wereld? Dan biedt Mammoet jou de kans om deze uitdaging aan te gaan. Je krijgt verschillende technische, logistieke en administratieve uitdagingen, waardoor je het bedrijf snel leert kennen. Wij dagen je uit om je in rap tempo te ontwikkelen.

Deze functie is uniek door de combinatie van het uitvoeren van diverse werkzaamheden en persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je voert afwisselend op verschillende afdelingen werkzaamheden uit; denk hierbij aan het werk technisch voorbereiden, plannen en je bijdrage leveren aan de financiële afhandeling. Daarbij staat veilig werken op de eerste plaats; je denkt en handelt hiernaar in je dagelijks functioneren. Onze werken zijn er op gericht om onze opdrachtgevers te voorzien van de beste service met een duurzame relatie als rode draad. Zo leg de optimale basis om jezelf te ontwikkelen en de organisatie goed te leren kennen. Zo leg je een optimale basis voor een succesvolle carrière bij Mammoet

Key Skills

Jouw karaktereigenschappen: proactief, praktisch en sociaal. Uiteraard heb je een talent voor het coördineren van operationele activiteiten, maar ook een aangeboren nieuwsgierigheid en de drang om het verschil te maken en resultaten te boeken. Daarnaast verwachten we daadkracht, denkkracht, oplossingsgericht denken en de drive om door te groeien binnen Mammoet.

Education & Experience

Jouw opleiding heeft bewezen dat techniek echt bij je past. Je bent er goed in en hebt zin om samen met collega’s en externe partijen projecten op te pakken. Veilig werken komt bij jou op de eerste plaats. Je kunt als geen ander overzicht bewaren en zorgt ervoor dat processen steeds beter worden.

Location

Assen

Publication date

23.02.2021

Publication end date

30.11.-1

Contact person

Rianne van Doornik

Quick application

Interesting job? Enter your e-mail address, provide your CV and apply instantly!

CAPTCHA Image Reload captcha Play captcha
Other details
Match criteria