Supervisor Branch EMD

Open

Functieomschrijving

Wij zoeken een enthousiaste Chef werkplaats die van aanpakken weet. Je bent een echte professional die zelfstandig onderhoudsbeurten, inspecties en reparaties aan diverse merken en typen kranen, trucks, opleggers en Auxilary Equipment (hulp werktuigen) kan uitvoeren. Je werkt operationeel mee in de werkuitvoering.

Je bent verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt voorbereiden, plannen, begeleiden, uitvoeren en aansturen van het werk. Daarbij bewaak je de werkplanning en de geleverde kwaliteit conform de door Mammoet en fabrikanten gestelde normen. Je bent in staat gedegen financiële verslaglegging te doen, zowel vooraf in budgetten als achteraf in nacalculaties. Je houdt toezicht op de werkzaamheden van monteurs en draagt zorg voor een optimale communicatie en coördinatie tussen de werkuitvoering en je houdt proactief contact me je (intern) belanghebbenden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de logistiek en inkoop van onderdelen. Je geeft leiding aan en begeleidt een groep tot 5 man personeel.

Na een gedegen inwerkperiode van ongeveer een maand op het hoofdkantoor in Schiedam wordt je vaste standplaats Westdorpe.

Rapporteert aan

Operations Manager

Competenties

Veilig werken stel je als absolute prioriteit en je kunt klant- en servicegericht handelen. Je hebt technisch inzicht, je bent flexibel, betrokken en besluitvaardig. Daarnaast kun je coachend leidinggeven, ben je communicatief vaardig, houd je van organiseren en coördineren en kun je goed in teamverband werken.

Opleiding en ervaring

Wij zoeken kandidaten met een afgeronde MBO 4 opleiding (richting autotechniek of werktuigbouwkunde) of 2e monteur bedrijfsvoertuigen INNOVAM of gelijkwaardig. Bovendien heb je minimaal 5 jaar vergelijkbare werkervaring in een technische omgeving en 3-5 jaar ervaring met leidinggeven en heb je kennis van verbrandingsmotoren, hydrauliek, pneumatiek, elektro en besturingssystemen. Bij voorkeur ben je in het bezit van VCA Basis, heftruck diploma en rijbewijs B/C.

Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken (Nederlands en Engels) en je bent voldoende ervaren in het gebruik van het MS Office pakket. Kennis van het werken met SAP is een pré.

Over Mammoet

Wij beschikken over een uniek wereldwijd netwerk en een ongeëvenaarde vloot aan materieel. Onze
uitgebreide technische expertise en hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen leveren waarde aan een breed scala van industriële sectoren en projecten. Klanten vertrouwen erop dat wij hen helpen prestaties te leveren die ooit als onmogelijk werden beschouwd, en we hebben daarbij vaak records gebroken.

Sommigen dromen van een toekomst die Smarter, Safer en Stronger is. Wij bouwen het!

Onze regionale dienstverlening is gericht op de volgende sectoren: Civiele projecten, petrochemie en energie. De logistieke uitdagingen in deze sectoren nemen voortdurend toe. Moeilijk bereikbare locaties, zware klimaatomstandigheden en bescherming van het milieu vragen om steeds intelligentere en veiligere oplossingen.

Onze dienstverlening omvat:
• Kleine en complexe hijsprojecten
• Regulier en complexe transportprojecten
• Daily Maintenance en Shutdown Management
• Sitewide construction services
• Modulaire constructie
• Factory to Foundation projecten
• Rapid response
• Herplaatsen en demonteren van installaties

Over de regio

Mammoet regio Zeeland is als onderdeel van Mammoet Nederland verantwoordelijk voor de verhuur van kranen en het uitvoeren van logistieke projecten in het zuid westen van Nederland. Mammoet regio Zeeland bestaat uit 3 afdelingen, te weten: op- en overslag, verhuur mobiele kranen en de onderhoudsafdeling voor het hierbij noodzakelijke materieel. De onderhoudsafdeling, gevestigd in Westdorpe, voert tevens het onderhoud van de Belgische vestigingen uit (Gent en Antwerpen).

Begin 2019 heeft Mammoet in Westdorpe een nieuw kantoor geopend waarbij een werkplaatshal met 4 lijnen gebouwd is voor het onderhoud aan het rollend materieel in de regio. Daarnaast wordt er onderhoud gepleegd aan grote kranen en onderdelen van hijsgereedschap die na onderhoud richting projecten verscheept worden, verdeeld over de gehele wereld.

In de regio Zeeland werkt Mammoet met ruim 50 vaste werknemers waarbij, naast de onderhoud en nieuwbouw werkzaamheden voor de regionale Zeeuwse productiebedrijven, er gewerkt wordt voor de verschillende aannemers. Ook worden werkzaamheden uitgevoerd op de multi purpose terminal, waarbij er ruim 10 hectare opslagruimte beschikbaar is (binnen/buiten).

Wat bieden wij jou

Wij bieden jou een uitdagende functie in een dynamische organisatie waar je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. Naast goede opleiding – en doorgroeimogelijkheden bieden wij jou een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Location

Westdorpe

Publication date

05.02.2021

Publication end date

30.11.-1

Contact person

J van Ast

Quick application

Interesting job? Enter your e-mail address, provide your CV and apply instantly!

CAPTCHA Image Reload captcha Play captcha
Other details
Address
Autrichehavenweg 12, 4554 MB Westdorpe
Match criteria
Region
  • Europe & Russia
Education level
  • Secondary vocational education
  • Primary & secondary education
Department
  • EMD
  • Maintenance
Job Type
  • Mechanic
  • Maintance Supervisor