Senior Recruiter

Open

Job description

“Made for Mammoet” is onze arbeidsmarkt slogan. Jij als Senior Recruiter spot onze doelgroep feilloos! Je werft op een creatieve manier in deze krappe arbeidsmarkt en je weet ons personeelsbestand aan te vullen met de beste collega’s. In de werving focus je op alle vacatures binnen Mammoet. Dit gaat van operationeel tot kantoorpersoneel, van nationaal tot internationaal in allerlei uiteenlopende posities. Veel afwisseling in deze functie is een zekerheid en dat maakt het een fantastisch baan!

In deze nieuwe functie ben je verantwoordelijk voor het vormgeven én uitvoeren van het werving – en selectiebeleid & proces binnen Mammoet. Je stelt in overleg met jouw directe HR collega’s & de afdeling Marketing Communication specifieke wervingscampagnes op, je bent voor het management en de HR-collega’s dé specialist op het gebied van werving en selectie. Daarbij heb je een zelfstandige, uitvoerende rol ten aanzien van het aannameproces. Binnen Mammoet ben je het eerste aanspreekpunt voor de openstaande vacatures.

Kortom je leidt het hele recruitmentproces van het begin tot het eind en onderzoekt de huidige trends binnen recruitment. Daarnaast kom je met innovatieve ideeën, onder andere op het gebied van inclusive werven aangaande diversiteit, om effectief in te kunnen zetten binnen Mammoet. Als Senior Recruiter zal je tevens verantwoordelijk zijn voor de opzet en de begeleiding van het toekomstige recruitment team binnen Mammoet.

Reports to

Director HR Regio EU/R

Key Result Areas

Naast de bovengenoemde full cycle recruitment activiteiten, behoren de onderstaande werkzaamheden tevens tot je takenpakket:
• Het borgen van een effectieve onboarding van nieuwe medewerkers;
• Het Inrichten van de arbeidsmarktcommunicatie en ontwikkelen van doelgerichte wervingsinstrumenten;
• Het afstemmen van de arbeidsvoorwaardelijke zaken met de hiring managers en de contractonderhandelingen met de kandidaat;
• Het opbouwen en onderhouden van een extern netwerk (opleidingen, stagebureaus, werving & selectie partijen);
• Het opzetten en vormgeven van een inhouse recruitment team. Als Senior Recruiter zal je tevens verantwoordelijk zijn voor het toekomstige recruitment team binnen Mammoet.

Key Skills

Je bent een enthousiaste creatieveling die snel kan schakelen tussen verschillende wervingsprocessen en een echte netwerker. Daarnaast werk je secuur, neem je verantwoordelijkheid en bewaar je het overzicht. Tevens heb je affiniteit met techniek en ben je thuis in diverse recruitment & software systemen, ervaring met Otys is een pré.

Education & Experience

Voor deze functie zoeken wij iemand met minimaal HBO werk en denkniveau en minimaal 5 tot 10 jaar relevante werkervaring. Tevens ben je in bezit van rijbewijs B en ben je bereid om te reizen door Nederland. Je beheerst de Nederlandse & Engelse Taal in woord en geschrift.

About our company

Wij beschikken over een uniek wereldwijd netwerk en een ongeëvenaarde vloot aan materieel. Onze uitgebreide technische expertise en hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen leveren waarde aan een breed scala van industriële sectoren en projecten. Klanten vertrouwen erop dat wij hen helpen prestaties te leveren die ooit als onmogelijk werden beschouwd, en we hebben daarbij vaak records gebroken.
Sommigen dromen van een toekomst die Smarter, Safer en Stronger is. Wij bouwen het.

Onze dienstverlening is gericht op de volgende sectoren: petrochemie, mijnbouw, civiele projecten, energie en offshore installaties. De logistieke uitdagingen in deze sectoren nemen voortdurend toe. Moeilijk bereikbare locaties, zware klimaatomstandigheden en bescherming van het milieu vragen om steeds intelligentere en veiligere oplossingen.
Onze dienstverlening omvat:
• Complexe hijsprojecten
• Complexe transportprojecten
• Shutdown Management
• Sitewide construction services
• Modulaire constructie
• Factory to Foundation projecten
• Rapid response
• Herplaatsen en demonteren van installaties
• Wereldwijde handel in nieuw- en gebruikt materieel

Benefits

Wij bieden jou een uitdagende functie in een dynamische organisatie waar jij alle mogelijkheden krijgt om jijzelf te ontwikkelen.
Naast goede opleidings – en doorgroeimogelijkheden bieden wij jou een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Location

Schiedam, Netherlands

Publication date

15.04.2021

Publication end date

30.11.-1

Contact person

S Ponit

Quick application

Interesting job? Enter your e-mail address, provide your CV and apply instantly!

CAPTCHA Image Reload captcha Play captcha
Other details
Match criteria
Region
  • Europe & Russia
Education level
  • Bachelor Degree
Department
  • Human Resources
Job Type
  • Human Capital