Sales Officer Exceptioneel Transport

Open

Job description

In deze uitdagende en veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het genereren van aanvragen, het verzorgen van aanbiedingen, voorbereiden en bewaken van exceptionele transport werken bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Je bent onderdeel van het projectbureau waarbij je korten lijnen hebt met de operatie en waarin je bijdraagt bij aan de inzet en optimalisatie van onze exceptionele transport vloot.

Tot je taken behoren het genereren van aanvragen, het verzorgen van aanbiedingen, voorbereiden en bewaken van de transport projecten bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Daarbij heeft veilig werken de hoogste prioriteit. Tijdens de uitvoering van het werk blijf je betrokken bij de voortgang en blijf je het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgevers en collega’s.

Je verricht werkopnames, maakt transportplannen en (na)calculaties in samenwerking met onze engineers en signaleert meer- of minderwerk. Je werkt nauw samen met de diverse sales officers en planningen binnen de organisatie waaronder; planning Conventioneel, Spmt en Transportdesk en draagt zorg voor een degelijke overdracht.

Key Skills

Je bent bekend met de techniek, voertuig documentatie en ontheffingen binnen het exceptioneel transport in binnen- en buitenland. Kennis van de markt, tarieven en wet- en regelgeving is een pre.

Verder beschik je over een commerciële instelling waarin je kansen ziet en hier snel op kan inspelen. Tenslotte beschik je over een gezonde dosis assertiviteit, ben je resultaatgericht, stressbestendig en ben je een echte teamspeler.

Education & Experience

Je beschikt over MBO 4 werk- en denkniveau in een technische richting.

Benefits

Wij bieden jou een uitdagende functie in een dynamische organisatie waar je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. Naast goede opleidingsmogelijkheden bieden wij jou een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Location

Schiedam

Publication date

13.10.2021

Publication end date

30.11.-1

Contact person

Rianne van Doornik

Quick application

Interesting job? Enter your e-mail address, provide your CV and apply instantly!

CAPTCHA Image Reload captcha Play captcha
Other details
Match criteria
Region
  • Europe & Russia
Education level
  • Secondary vocational education
  • Primary & secondary education
  • Bachelor Degree
Department
  • Sales
Job Type
  • Sales Representative
  • Sales Management