Rigger Opbouwkranen

Open

Job description

Als Rigger Opbouw Kranen werk je zowel nationaal als internationaal. In deze functie bestaan je werkzaamheden vooral uit het het opbouwen, mobiliseren en bedrijfsklaar maken van de kraan, mobilisatie van equipment en hulpmachines. Tevens voer je controles uit op aanwezigheid van alle benodigde hijsmiddelen en het inventariseren van de veiligheidsrisico’s. Verder ben je inzetbaar voor het veilig aanslaan en begeleiden van gecompliceerde lasten met behulp van handhijsmiddelen, het assisteren bij kranen en het verzorgen van klein onderhoud hieraan, en voor allerlei voorkomende werkzaamheden op transportgebied. In het kort gezegd ben jij de ogen en oren van o.a. de kraanmachinist op de vloer!

Key Skills

Wij zoeken kandidaten die van aanpakken weten, en die geen last hebben van hoogtevrees. Je bent enthousiast, betrokken, zelfstandig, flexibel, collegiaal en je hebt technisch inzicht.

Education & Experience

Voor deze afwisselende functie zoeken wij kandidaten op VMBO-niveau die affiniteit hebben met techniek en bij voorkeur in het bezit zijn van VCA VOL, rijbewijs C, heftruckcertificaat en/of hoogwerker certificaat. Je bent gemotiveerd om missende diploma’s snel te halen bij onze interne Academy.
Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B en heb je de beschikking over eigen vervoer. Veilig werken stel je als absolute prioriteit en je stelt je flexibel op ten aanzien van werklocaties en werktijden. Vanwege het internationale karakter van de functie ben je bereid om minimaal 4 weken achter elkaar in het buitenland tewerk worden gesteld. Tevens beheers je de Nederlandse en in basis Engelse taal.

Location

Schiedam / Worlwide

Publication date

14.04.2021

Publication end date

30.11.-1

Contact person

Rianne van Doornik

Quick application

Interesting job? Enter your e-mail address, provide your CV and apply instantly!

CAPTCHA Image Reload captcha Play captcha
Other details
Match criteria
Region
  • Europe & Russia
Education level
  • Primary & secondary education
  • Lower vocational education
Department
  • Cranes Operational
Job Type
  • Rigging Operator