Project Manager Operations

Open

Job description

Als Project Manager bij het regionale hoofdkantoor van Mammoet stel je vanuit een contract het projectuitvoeringsplan op. Je gaat aan de slag met engineers, stelt een budget samen en maakt een projectplanning. Je beheert interne en externe processen en bewaakt alle projectgerelateerde, financiële processen. Je maakt dagrapporten, houdt projectadminstratie bij en onderneemt actie bij het identificeren van potentiële risico’s. Je houdt het overzicht en rapporteert kwantitatieve en kwalitatieve ontwikkelingen, periodiek en ad-hoc aan de project sponsor.

Ons Project Management team
Als Project Manager binnen Operations ben je onderdeel van de regio Europa / Rusland. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor het managen van alle aspecten van een project door middel van people-, contract- en riskmanagement. We bereiden projecten voor, we voeren ze met elkaar uit en beheersen het conform geldende interne normen, procedures, systemen en lokale wetgeving. Je communiceert met de klant, je initieert, kijkt vooruit en draagt oplossingen aan. Tegelijkertijd ken je de eisen en wensen vanuit de operatie. Je bent de schakel tussen field en office. Met elkaar zorgen we ervoor dat het project veilig wordt uitgevoerd en opgeleverd volgens de overeengekomen contracteisen.

We zien je graag in ons team…
…als je projecten daadkrachtig, effectief en efficiënt leidt. Als je bekend bent met contractmanagement, je plant binnen budget en technische randvoorwaarden. Als je houdt van afwisseling en van werken in binnen- en buitenland. Als je zelfstandig kunt werken en tegelijkertijd een teamspeler bent met oog voor het werk van collega’s en hun veiligheid.

Peter van der Vleuten
• Als project Manager bij Mammoet ben je een duizendpoot. Je hebt te maken met de reputatie van een wereldmarktleider en tegelijkertijd manage je je projecten lokaal. Het werk zit vol uitdagingen en je moet om kunnen gaan met situaties die veranderen. Uiteindelijk is niets mooier dan het realiseren van de opdracht binnen alle bedachte kaders en met alle aanpassingen die gedurende het project voorbijkomen.
• Het is nooit saai bij Mammoet. Opdrachten zijn vaak complex. Niet alleen in de uitvoering, maar ook in de schaal waarop we werken. Samenwerking en verbinding zoeken met alle lagen binnen de organisatie, maar ook met de klant is belangrijk. Soms is dat een lastige puzzel. Maar dat puzzelen zit nou juist in mijn aard. Daarom ben ik hier al ruim tien jaar aan de slag.

Ben jij die Project Manager die we zoeken? Ja - als jij bij de wereldmarktleider wilt werken
- als je een teamspeler bent met oog voor alle lagen binnen de organisatie
- als uitdagingen je niet ver genoeg kunnen gaan en je daarbij graag de leiding pakt
- als je de behoeften van de klant kunt combineren met die van je collega’s


Nee - als een kleinschalige organisatie je het beste ligt
- als je geen affiniteit hebt met zwaartransport
- als 5 dagen in de week van 9 tot 5 op een vaste plek de uitdaging is in je werk
- als je liever volgt dan initieert

Wij zijn op zoek naar Project Managers zoals jij - met minimaal een HBO-diploma binnen een technisch vakgebied en minstens 5 jaar werkervaring
- met communicatieve vaardigheid naar verschillende lagen in de organisatie en je team
- met de bereidheid om te reizen voor je werk
- met een vloeiende Engelse taalvaardigheid in woord en schrift
- met oog voor kwaliteit, veiligheid en risicobeheer
- met leiderschapskwaliteit, strategisch inzicht en bereidheid om het voortouw te nemen

En dit kunnen we jou o.a. bieden - Een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket met passend maandsalaris tussen €50.000 en € 75.000 EUR per jaar, afhankelijk van jouw werkervaring.
- Mogelijkheden om cursussen te volgen bij onze Mammoet Academy
- Interne doorgroeimogelijkheden
- Uitdagingen in binnen- en buitenland
- Meer dan 25 vakantiedagen per jaar
- Een goede pensioenregeling
- En misschien wel het belangrijkste een gezellige en informele werksfeer

Wij zijn Mammoet Onze taak in deze wereld is het hijsen, transporteren, installeren en ontman¬telen van zware objecten, zodat onze klanten hun productiecapaciteit en infrastructuur zo veilig en efficiënt mogelijk kunnen uitbreiden en onderhouden.
Wij geloven dat we klanten écht kunnen helpen bij hun toenemende behoefte aan productiviteit en continuïteit. Dit doen wij aan de hand van creatieve engineering, zorgvuldig plannen en een veilige uitvoering. Hiervoor leggen we de lat steeds hoger.

Maar we geloven ook dat we meer bijdragen dan enkel zwaar transport en hijswerk. We maken deel uit van een industrie die honderdduizenden mensen van zinvol werk voorziet en samenlevingen over de hele wereld ingrijpend verandert. We willen dat onze medewerkers kunnen genieten van hun beroep en kunnen groeien als professional en als persoon. We willen dat onze activiteiten in harmonie zijn met de samenlevingen waarin we werken en waarmee we in aanraking komen. Uiteindelijk streven we ernaar alle negatieve impact op de omgeving waarin we actief zijn, uit te schakelen.

Onze leidraad daarbij zijn de kernwaarden:
1. Houden van het werk
2. Presteer als team
3. Resultaten tellen
4. Wees zorgvuldig
5. Wees verantwoordelijk.


Solliciteren ?Ben je enthousiast, solliciteer dan nu online. We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.
Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan graag contact op met onze HR Advisor Tessa Ledda op 010 2042603 .

About our company
Location

Schiedam

Publication date

19.11.2021

Publication end date

30.11.-1

Contact person

Tessa Ledda

Quick application

Interesting job? Enter your e-mail address, provide your CV and apply instantly!

CAPTCHA Image Reload captcha Play captcha
Other details
Match criteria
Region
  • Europe & Russia
Education level
  • Bachelor Degree
Department
  • Project Management
Job Type
  • Project Manager