Project Manager Integrated Projects

Open

Job description

Als Project Manager Integrated Projects werk je voornamelijk aan projecten binnen onze regio Europe, maar van tijd tot tijd ook wereldwijd. Je bent verantwoordelijk voor de budgetbeheersing, planning, voorbereiding en veilige uitvoering van de verkregen projecten. Je bent hét aanspreekpunt van de klant en binnen de randvoorwaarden van het gestelde contract, zorg je voor een zo optimaal mogelijke commerciële invulling. Je draagt zorg voor een juiste personeelsbezetting en bent de verbindende factor tussen kantoor en het operationele personeel. Je weet jouw projectteam zodanig te sturen en te motiveren, dat een optimale uitvoering én succesvolle afronding van de diverse projecten wordt bereikt. Daarnaast zorg je voor een optimale bezetting van het benodigde (eigen maar ook ingehuurde) materieel, signaleer je meer- en/of minderwerk en pak je dit op met de klant. Tenslotte beheer je de projectadministratie en draag je zorg voor de diverse projectrapportages. Kortom, je bent de spin in het web in onze projectorganisatie.

Reports to

Manager/Director of Projects & Project Sponsor.

Key Skills

Je bent zelfstandig, besluitvaardig, gedreven en resultaatgericht. Daarbij ben je een motivator, heb je geen bezwaar tegen regelmatig reizen, ben je in het bezit van uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden en ben je een echte teamspeler.

Education & Experience

Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten met minimaal een HTS diploma of een vergelijkbare technische bedrijfskundige opleiding. Je hebt 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de logistieke, technische of industriële branche. Er is een voorkeur voor kandidaten met een project management certificering (IPMA, PMI et cetera).

About our company

Mammoet ondersteunt opdrachtgevers bij het efficiënter maken van constructiewerkzaamheden en het optimaliseren van de beschikbaarheid van installaties. Hiervoor bieden wij oplossingen voor het hijsen, transporteren, installeren en buiten bedrijf stellen van grote en zware constructies.

Onze dienstverlening is gericht op de volgende sectoren: petrochemie, mijnbouw, civiele techniek, elektriciteitsopwekking en offshore installaties. De logistieke uitdagingen in deze sectoren nemen voortdurend toe. Aspecten zoals moeilijk bereikbare locaties, zware klimaatomstandigheden en bescherming van het milieu vragen om steeds intelligentere en veiligere oplossingen.

Onze dienstverlening omvat:

• Complexe hijs- en transportprojecten
• Hijsen, transport en installatie van modulaire constructies
• "Factory-to-foundation" projecten
• Logistieke ondersteuning van onderhoudsstops
• Decommissioning van onshore en offshore installaties
• Wereldwijde handel in nieuw en gebruikt materieel

Ons bedrijf staat al meer dan twee eeuwen bekend om de unieke mogelijkheden en het modernste materieel. Maar ons huidige bedrijf is vooral gebouwd op basis van het vertrouwen dat onze opdrachtgevers in ons hebben. Hun vertrouwen in ons inspireert elke dag 5.000 Mammoet professionals om hun werk zo goed mogelijk te doen en een positieve bijdrage te maken aan projecten in de hele wereld.

Benefits

Wij bieden jou een uitdagende functie in een dynamische organisatie waar je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. Naast goede opleidings – en doorgroeimogelijkheden bieden wij jou een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Location

Schiedam

Publication date

16.03.2020

Publication end date

16.05.2020

Contact person

M van Venetien

Quick application

Interesting job? Enter your e-mail address, provide your CV and apply instantly!

CAPTCHA Image Reload captcha Play captcha
Other details
Match criteria
Region
  • Europe
Education level
  • Bachelor Degree
Department
  • Project Management
Job Type
  • Project Manager