Project Manager

Open

Job description

Als onderdeel van Mammoet Nederland BV is de locatie Hoogvliet verantwoordelijk voor het uitvoeren van logistieke projecten, waaronder het verhuur van kranen en (zwaar) transport, in de regio West Nederland.


Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor de budgettering, voorbereiding en veilige uitvoering van verkregen projecten. Binnen de randvoorwaarden van het gestelde contract, zorg je voor een zo optimaal mogelijk commerciële invulling. Je draagt zorg voor een juiste personeelsbezetting en motiveert/stuurt projectmedewerkers zodanig, dat een optimale uitvoering én succesvolle afronding van de diverse projecten wordt bereikt. Daarnaast zorg je voor een optimale bezetting qua (eigen danwel ingehuurd) benodigd materieel en signaleer je meer en/of minderwerk. Tenslotte beheer je de projectadministratie en draag je zorg voor de diverse projectrapportages.

Reports to

Regio Directeur West

Key Skills

Je bent besluitvaardig, gedreven en resultaatgericht. Daarbij ben je een motivator, heb je geen bezwaar tegen onregelmatige uren, ben je in het bezit van uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden en ben je een echte teamspeler.

Education & Experience

Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten met een HBO Werktuigbouwkunde diploma of een vergelijkbare technische bedrijfskundige opleiding. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de logistieke, technische of industriële branche. Kennis van horizontaal en verticaal transport is een pré. Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken (Nederlands en Engels) en bent voldoende ervaren in het gebruik van het MS Office pakket en CRM.

About our company

Mammoet ondersteunt opdrachtgevers bij het verbeteren van de efficiëntie van constructiewerkzaamheden en het optimaliseren van de productiviteit van fabrieken en installaties. Hiervoor bieden wij oplossingen voor het hijsen, transporteren, installeren en demonteren van grote en zware constructies.

Onze dienstverlening is gericht op de volgende sectoren: petrochemie, mijnbouw, civiele projecten, energie en offshore installaties. De logistieke uitdagingen in deze sectoren nemen voortdurend toe. Moeilijk bereikbare locaties, zware klimaatomstandigheden en bescherming van het milieu vragen om steeds intelligentere en veiligere oplossingen.

Onze dienstverlening omvat:

• Complexe hijsprojecten
• Complexe transportprojecten
• Shutdown Management
• Sitewide construction services
• Modulaire constructie
• Factory to Foundation projecten
• Rapid response
• Herplaatsen en demonteren van installaties
• Wereldwijde handel in nieuw- en gebruikt materieel

Ons bedrijf staat al meer dan twee eeuwen bekend om de innovatieve oplossingen en het beste materieel. Maar Mammoet is vooral gebouwd op het vertrouwen dat onze opdrachtgevers in ons hebben. Dat vertrouwen inspireert 5.000 Mammoet professionals om hun werk elke dag zo goed mogelijk te doen en het verschil te maken in projecten over de hele wereld.


Location

Hoogvliet / Etten - Leur

Publication date

11.10.2018

Publication end date

30.11.-1

Contact person

Tessa Ledda

Quick application

Interesting job? Enter your e-mail address, provide your CV and apply instantly!

CAPTCHA Image Reload captcha Play captcha
Other details
Match criteria
Region
  • Europe
Education level
  • Bachelor Degree
Department
  • Project Management
Job Type
  • Project Manager