Planner

Open

Job description

Als Planner binnen de afdeling Planning and Fieldstaff vervul je een belangrijke rol in onze projectenorganisatie. Samen met je collega’s draag jij er zorg voor dat onze projecten wereldwijd op tijd worden voorzien van onze grootste kranen en mensen, om het werk zo goed mogelijk uit te voeren.
In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt inplannen van mensen en materiaal (zowel nationaal als internationaal) en fungeer je, samen met de collega planners, als eerste aanspreekpunt voor onze interne klanten. De planning wordt verwerkt in een geautomatiseerd SAP systeem.

Key Skills

Je bent punctueel, verantwoordelijk, toont initiatief en bezit een service gerichte instelling. Verder ben je gedreven, besluitvaardig, stressbestendig en communicatief vaardig. Daarnaast kun je uitstekend onder tijdsdruk werken en toon je flexibiliteit ten aanzien van werktijden. Je beschikt over een goed probleemoplossend vermogen, helikopterview en je bent accuraat in de uitvoering van jouw werkzaamheden. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is in deze functie een must. Daarnaast is een goede beheersing van MS Office en is kennis van SAP een pré.

Education & Experience

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met minimaal MBO 4 werk- en denkniveau met affiniteit voor logistiek en techniek. We staan zowel open voor kandidaten met werkervaring alsook voor kandidaten met een recent afgeronde HBO opleiding.

Location

Schiedam

Publication date

06.01.2021

Publication end date

30.11.-1

Contact person

Rianne van Doornik

Quick application

Interesting job? Enter your e-mail address, provide your CV and apply instantly!

CAPTCHA Image Reload captcha Play captcha
Other details
Match criteria
Region
  • Europe & Russia
Education level
  • Secondary vocational education
  • Bachelor Degree
Department
  • Planning/ Transport
  • Operations
Job Type
  • Planner / Dispatcher