Organisatietalent (Fulltime) Training & Development

Open

Job description

De Mammoet Academy is een opleidingsinstituut dat gespecialiseerd is in het verzorgen van opleidingen voor zowel interne medewerkers als externe klanten. Er wordt opgeleid om te voldoen aan de zeer strenge eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en vakinhoudelijke kennis en vaardigheden.
De opleidingen worden verzorgd door docenten die de praktijk kennen. De Mammoet Academy geeft trainingen op het gebied van horizontaal en verticaal transport, die zijn erkend door of onder toezicht staan van onder andere TCVT, SSVV en CCV en diverse op maat gemaakte opleidingen.
Per jaar volgen er rond de 2000 mensen een opleiding via onze Academy.

Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor het proactief, zelfstandig en gestructureerd verlenen van ondersteuning op het gebied van interne en externe opleidingen, binnen een dynamische werkomgeving.
Hiervoor is er een team van twee administratief medewerkers. Met een team van totaal 3 medewerkers is de planning en administratie aanspreekpunt voor de interne- en externe klant.
Je toont eigenaarschap voor taken zoals de planning van de opleidingen en het maken van rapportages.
Bij de werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van een Learning Management systeem (LMS). Je levert een bijdrage aan het verbeteren van de planning en administratieve processen die wereldwijd wordt gebruikt.

Reports to

Manager Training & Development

Key Result Areas

Planning en organisatie
Het plannen van interne en externe opleidingen in het LMS en het uitvoeren van de administratieve werkzaamheden die hieruit voortvloeien. Het ondersteunen van de trainers zodat zij goed voorbereid aan de lessen kunnen beginnen. Dit betekent dat de lesmaterialen, de presentielijsten, de lesboeken en dergelijke op tijd klaar liggen.
Dit betekent vooruit kunnen kijken en overzicht hebben zodat de lessen voor de komende week goed georganiseerd verlopen.

Procesoptimalisatie
Initiëren en uitvoeren van optimalisatiemogelijkheden en vernieuwing van het LMS Systeem, planningsprocedures en werkwijzen. Het concreet verbeteren van de algehele planning en de service aan de studenten en trainers.

Leidinggeven
Het fungeren als coördinator en aanspreekpunt voor de afdeling voor wat betreft vragen van medewerkers, trainers klanten en andere interne en externe partijen en het beantwoorden en op adequate wijze beantwoorden en contact onderhouden met het management.
Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor een kwalitatieve planning, administratie en geef je leiding aan een klein team.

Telefoon- en mail afhandeling
Het professioneel afhandelen en verwerken van inkomende en uitgaande telefoongesprekken, post en e-mailverkeer en het zorgen voor de vereiste follow-up.

Key Skills

Kandidaten beschikken over de volgende competenties:
• In staat kunnen zijn om het overzicht te bewaren van de gehele planning en alle lopende lessen.
Accuratesse in een hectische omgeving (email, telefoon, wisseling van focus, inloop van collega’s en cursisten)
• Goed in teamverband kunnen werken en waar nodig zich flexibel kunnen opstellen
• Eigenaarschap tonen voor toegewezen taken en verantwoordelijkheden, taken kunnen verdelen en hierin het overzicht bewaren in een dynamische planning;
• Servicegericht, zich kunnen verplaatsen in de vraag/behoefte van de ander
• Integer, goed kunnen luisteren naar mensen, begrip en interesse tonen in de ander
• Naast kwaliteit van het werk, ook gericht op oplevering van werk binnen gestelde deadlines
• Creativiteit en initiatief tonen tot verbetering van werkprocessen

Education & Experience

Wij zoeken een kandidaat met hbo werk- en denkniveau. Iemand met organisatietalent, planningservaring en aangetoonde leidinggevende capaciteiten. We horen ook graag wat jouw ambities zijn. Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling

About our company


Mammoet ondersteunt opdrachtgevers bij het verbeteren van de efficiëntie van constructiewerkzaamheden en het optimaliseren van de productiviteit van fabrieken en installaties. Hiervoor bieden wij oplossingen voor het hijsen, transporteren, installeren en demonteren van grote en zware constructies.

Onze dienstverlening is gericht op de volgende sectoren: petrochemie, mijnbouw, civiele projecten, energie en offshore installaties. De logistieke uitdagingen in deze sectoren nemen voortdurend toe. Moeilijk bereikbare locaties, zware klimaatomstandigheden en bescherming van het milieu vragen om steeds intelligentere en veiligere oplossingen.

Onze dienstverlening omvat:

• Complexe hijsprojecten
• Complexe transportprojecten
• Shutdown Management
• Sitewide construction services
• Modulaire constructie
• Factory to Foundation projecten
• Rapid response
• Herplaatsen en demonteren van installaties
• Wereldwijde handel in nieuw- en gebruikt materieel

Ons bedrijf staat al meer dan twee eeuwen bekend om de innovatieve oplossingen en het beste materieel. Maar Mammoet is vooral gebouwd op het vertrouwen dat onze opdrachtgevers in ons hebben. Dat vertrouwen inspireert 5.000 Mammoet professionals om hun werk elke dag zo goed mogelijk te doen en het verschil te maken in projecten over de hele wereld.Location

Hoogvliet

Publication date

30.01.2019

Publication end date

30.11.-1

Contact person

Tessa Ledda

Quick application

Interesting job? Enter your e-mail address, provide your CV and apply instantly!

CAPTCHA Image Reload captcha Play captcha
Other details
Match criteria
Region
  • Europe
Education level
  • Bachelor Degree
Department
  • Trainingcenter
Job Type
  • Training & Development