Monteur

Open

Job description

Jij weet als geen ander hoe we ons materieel in topconditie kunnen houden. Als vakman kom je bij ons helemaal aan je trekken. Wij zoeken nog een aantal goede, enthousiaste monteurs. Professionals die onderhoud-, inspectiebeurten en reparaties aan diversen merken en typen kranen, trucks, opleggers en Auxilary Equipment uitvoeren. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om op projectbasis onder supervisie van een projectleider nieuwbouw- en renovatiewerkzaamheden uit te voeren. Tevens bestaat de mogelijkheid om na een gedegen inwerkperiode in Schiedam wereldwijd ingezet te worden.

Education & Experience

De diploma's MTS-Autotechniek of Werktuigbouwkunde of 2e monteur bedrijfsvoertuigen INNOVAM zijn in jouw bezit. Verder heb je affiniteit met elektrotechniek en hydrauliek en ben je bij voorkeur in bezit van VCA Basis, heftruck diploma en rijbewijs B.

Benefits

Wij bieden jou een uitdagende functie in een dynamische organisatie waar je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. Naast goede opleidings – en doorgroeimogelijkheden bieden wij jou een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Location

Schiedam

Publication date

23.04.2021

Publication end date

30.11.-1

Contact person

M Beukema

Quick application

Interesting job? Enter your e-mail address, provide your CV and apply instantly!

CAPTCHA Image Reload captcha Play captcha
Other details
Match criteria
Region
  • Europe & Russia
Education level
  • Primary & secondary education
Department
  • EMD
Job Type
  • Mechanic