Montagemedewerker Prefab Montage

Job description

Je werkzaamheden bestaan uit het in teamverband monteren van o.a. prefab elementen voor weg-/waterbouwprojecten (zoals brugliggers), als ook voor montage van fabriekshallen of andere utiliteitswerken. Tevens kun je ook ingezet worden bij hijs- en transportwerkzaamheden, daar bestaan je werkzaamheden uit het veilig aanslaan en begeleiden van gecompliceerde lasten met behulp van handhijsmiddelen, het assisteren bij kranen en het verzorgen van klein onderhoud hieraan.

Key Skills

Bij voorkeur ben je in het bezit zijn van VCA (VOL) heftruckcertificaat en/of hoogwerker certificaat. Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B (C-E is een pré), heb je de beschikking over eigen vervoer en tevens beheers je de Nederlandse en bij voorkeur in basis Engelse taal.
Indien je niet aan bovenstaande functie-eisen voldoet maar wel enthousiast bent over de functie en ons bedrijf nodigen we je ook van harte uit om te reageren, wij hebben goede (interne) opleidingsmogelijkheden!

Education & Experience

Wij zoeken kandidaten op VMBO niveau met technisch inzicht die van aanpakken weten. Je bent enthousiast, betrokken, zelfstandig, collegiaal, en flexibel ten aanzien van werkzaamheden, werktijden en werklocaties (voornamelijk noorden van het land).

Benefits

Wij bieden jou een uitdagende functie in een dynamische organisatie waar je, bij gebleken geschiktheid, diverse mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. Dit kan zowel binnen de Benelux als ook op onze internationale projecten wereldwijd.

Location

Assen

Publication date

26.06.2020

Publication end date

30.11.-1

Contact person

Rianne van Doornik

Quick application

Interesting job? Enter your e-mail address, provide your CV and apply instantly!

CAPTCHA Image Reload captcha Play captcha
Other details
Match criteria
Region
  • Europe
Education level
  • Lower vocational education
Department
  • Cranes Operational
  • Operations
Job Type
  • Rigging Operator