Medewerker Werkplaats

Open

Job description

• In- en uitgifte en controle van materieel en het geven van instructies aan bedienend en leidinggevend personeel van hef- en hijsmiddelen en/of ander materieel;
• Verrichten van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan materieel;
• Het verzamelen van de orders en het laden/lossen van het materieel;
• Verantwoordelijk voor het up-to-date houden van het magazijn.

Reports to

Yard Supervisor

Key Skills

De ideale kandidaat is accuraat en klantvriendelijk. Je werkt graag in een Team maar kan ook goed zelfstandig functioneren. Verder heb je een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal en kun je overweg met het MS Office pakket.
Je kunt daarbij goed plannen & organiseren, toont initiatief en beschikt over een servicegerichte instelling waarbij je snel kan schakelen bij onvoorziene omstandigheden . Tot slot ben je stressbestendig, communicatief vaardig en toon je flexibiliteit ten aanzien van werktijden.

Education & Experience

VMBO werk- en denkniveau, algemeen technisch of werktuigbouwkunde;
Minimaal 1 jaar vergelijkbare werkervaring in een technische omgeving.

Wij bieden jou een uitdagende functie in een dynamische organisatie waar je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. Naast opleidings– en doorgroeimogelijkheden bieden wij jou een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

About our company

Onze unit in Breda heeft een leidende rol voor Mammoet Global Services, een wereldwijd competentiecentrum voor gespecialiseerde kennis, kunde en diensten voor onze klanten, gericht op een aantal sterk gespecialiseerde, wereldwijde activiteiten. We helpen onze klanten met het vertalen van hun behoeften naar zeer gespecialiseerde technische oplossingen.
De soorten projecten waarop we ons richten zijn onder meer: projecten met megakriksystemen, zware strandjacksystemen, zware en grote slipsystemen, zware portaalsystemen, bergingsondersteuning en andere specifiek ontworpen oplossingen met een wereldwijde reikwijdte, zoals motor en krukas vervangende werkzaamheden voor de (cruise) lijnvaart.

Mammoet beschikt over een uniek wereldwijd netwerk en een ongeëvenaarde vloot aan materieel. Onze uitgebreide technische expertise en hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen leveren waarde aan een breed scala van industriële sectoren en projecten. Klanten vertrouwen erop dat wij hen helpen prestaties te leveren die ooit als onmogelijk werden beschouwd, en we hebben daarbij vaak records gebroken.
De logistieke uitdagingen in deze sectoren nemen voortdurend toe. Moeilijk bereikbare locaties, zware klimaatomstandigheden en bescherming van het milieu vragen om steeds intelligentere en veiligere oplossingen.

Sommigen dromen van een toekomst die Smarter, Safer en Stronger is. Wij bouwen het.

Location

Breda

Publication date

28.05.2021

Publication end date

14.07.2021

Contact person

C Kwantes

Quick application

Interesting job? Enter your e-mail address, provide your CV and apply instantly!

CAPTCHA Image Reload captcha Play captcha
Other details
Match criteria
Region
  • Europe & Russia
Education level
  • Lower vocational education
Department
  • Operations
Job Type
  • Yard Employee