Management Trainee / Analyst

Job description

In deze rol ben je actief betrokken bij lopende verbeterinitiatieven en help je vestigingen binnen de Benelux of het managementteam bij het verder brengen van bestaande acties. Gedurende het jaar pak je diverse projecten op en zal je daarmee betrokken zijn bij verschillende vestigingen, onderdelen en disciplines van de organisatie. Hierbij manage je meerdere stakeholders (lokaal en in het managementteam) en werk je nauw samen met collega’s. Je rol in de verbeter initiatieven zal veelal uitvoerend, ondersteunend en coördinerend zijn met jou hulp worden deze trajecten naar het volgende niveau gebracht waarna je het overdraagt naar de (lokale) organisatie.
De verbetertrajecten hebben in beginsel veel raakvlak met de kernactiviteiten op de vestigingen: operatie, administratie en sales. Je fysieke aanwezigheid op deze vestigingen is daarmee een vereiste. Vestigingoverstijgend werk je mee aan initiatieven die linken aan het strategisch plan voor de Benelux.

Reports to

Manager Finance, Managing Director Benelux

Key Skills

Je bent analytisch, zelfstandig, besluitvaardig, gedreven en resultaatgericht. Je bent bekend met procesoptimalisatie en uitvoering. Daarbij ben je een echte verbinder en ben je in het bezit van uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden.

Key competences

1. Beslissen en actie ondernemen
2. Leidinggeven en begeleiden
3. Overtuigen en beïnvloeden
4. Plannen en organiseren
5. Resultaten leveren en aan de verwachtingen van de klant voldoen
6. Aanpassen en flexibel reageren op verandering

Education & Experience

Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten met WO-opleiding in een relevante richting (bedrijfskunde, engineering, finance, economie) en tot maximaal 2 jaar werkervaring. Je hebt affiniteit met techniek en brede interesses. Ervaring met procesoptimalisatie in een vergelijkbare omgeving is een pre.

About our company

Mammoet biedt oplossingen voor elke zware hijs- of transportuitdaging. Wij streven er naar om een langetermijnrelatie op te bouwen met onze klanten om zo inzicht te krijgen in het bedrijf en de uitdagingen. Door nauw samen te werken met onze partners realiseren we de meest efficiënte en kosteneffectieve aanpak.

Wij beschikken over een uniek wereldwijd netwerk en een ongeëvenaarde vloot aan materieel. Onze uitgebreide technische expertise en hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen leveren waarde aan een breed scala van industriële sectoren en projecten. Klanten vertrouwen erop dat wij hen helpen prestaties te leveren die ooit als onmogelijk werden beschouwd, en we hebben daarbij vaak records gebroken.

Sommigen dromen van een toekomst die Smarter, Safer en Stronger is. Wij bouwen het.

Onze dienstverlening is gericht op de volgende sectoren: petrochemie, mijnbouw, civiele projecten, energie en offshore installaties. De logistieke uitdagingen in deze sectoren nemen voortdurend toe. Moeilijk bereikbare locaties, zware klimaatomstandigheden en bescherming van het milieu vragen om steeds intelligentere en veiligere oplossingen.

Onze dienstverlening omvat:

• Complexe hijsprojecten
• Complexe transportprojecten
• Shutdown Management
• Sitewide construction services
• Modulaire constructie
• Factory to Foundation projecten
• Rapid response
• Herplaatsen en demonteren van installaties
• Wereldwijde handel in nieuw- en gebruikt materieel

About our region

Benelux organisatie:
Als marktleider heeft Mammoet een grote staat van dienst opgebouwd en haar vleugels over de hele wereld uitgeslagen. Het internationale succes neemt niet weg dat wij stevig zijn verankerd in de Benelux, waar zich onze grootste markt en trouwste klanten bevinden. We bedienen onze klanten vanuit regionale kantoren en bieden de beste service met onze tijd- en kostenbesparende totaaloplossingen. Voor Mammoet is geen opdracht te groot als het om hijsen of transporteren gaat, maar ook geen opdracht te klein. We zijn trots en hebben passie voor ons bedrijf en werk. We zijn toegewijd aan onze collega’s, ons materieel, onze klanten, het bedrijf Mammoet en ons werk. We zijn een no-nonsense bedrijf met kernwaarden die leidend zijn in onze bedrijfsvoering:
• Mensen en veiligheid op de eerste plaats
• Resultaat gedreven en servicegericht
• Nastreven van professionaliteit
• Bereikbaar, open-minded en verantwoordelijkheidsgevoel
• Teamwork en delen van kennis
• Passie voor het bedrijf en het werk

Benefits

Wij bieden jou een uitdagende functie in een dynamische organisatie waar je alle mogelijkheden krijgt om
jezelf te ontwikkelen. Naast opleidings – en doorgroeimogelijkheden bieden wij jou een goed primair en
secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Location

Etten-Leur, Nederland

Publication date

29.07.2021

Publication end date

30.11.-1

Contact person

E Kruijff

Quick application

Interesting job? Enter your e-mail address, provide your CV and apply instantly!

CAPTCHA Image Reload captcha Play captcha
Other details
Match criteria
Region
  • Europe & Russia
Education level
  • Master Degree