Kraanmachinst(en)

Job description

Wij zijn op zoek naar (ervaren) kraanmachinisten voor onze mobiele telescoopkranen en mobiele torenkranen. Je bent verantwoordelijk voor het veilig, zelfstandig en nauwkeuring uitvoeren van diverse hijswerkzaamheden met diverse mobiele telescoopkranen (30 tot 150 ton) en/of mobiele torenkranen (tot en met 60 meter gieklengte). Naast het uitvoeren van hijswerkzaamheden verricht je ook klein onderhoud aan de kraan en de hulpmaterialen. Tevens kun je ingezet worden als rigging operator, indien noodzakelijk.

Key Skills

Je hebt de volgende karaktereigenschappen en vaardigheden:
- Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
- Flexibele werkhouding;
- Nauwkeurige en verantwoordelijke werkinstelling;
- Goede sociale en contactuele eigenschappen;
- Probleem oplossend vermogen.

Veilig werken is voor jou absolute prioriteit! Je spreekt iemand correct aan als het werk niet correct uitgevoerd wordt. Je staat ook open voor opbouwende kritiek. Je bent gewend zelfstandig, veilig en nauwkeurig te werken en je stelt je flexibel op ten aanzien van werktijden en de uit te voeren werkzaamheden. Je bent enthousiast, betrokken en collegiaal.

Education & Experience

Voor deze functie zoeken wij kandidaten op VMBO-niveau richting Techniek, in bezit van een erkend deskundigheidsbewijs (TCVT – MMK/MTK) en rijbewijs C en bij voorkeur E bij C. Je bent in het bezit bent van minimaal VCA Basis. Je hebt tenminste 3 tot 5 jaar werkervaring met meerdere kraantypes. Daarnaast ben je in het bezit van rijbewijs B en heb je de beschikking over eigen vervoer. Tevens beheers je de Nederlandse en in basis Engelse taal (Duits is een pré).

Location

Amsterdam

Publication date

19.02.2021

Publication end date

30.11.-1

Contact person

Rianne van Doornik

Quick application

Interesting job? Enter your e-mail address, provide your CV and apply instantly!

CAPTCHA Image Reload captcha Play captcha
Other details
Match criteria
Region
  • Europe & Russia
Education level
  • Primary & secondary education
  • Lower vocational education
Department
  • Cranes Operational
Job Type
  • Crane Operator Hydra
  • Crane Operator Tower