Kraanmachinist

Open

Job description

Je bent verantwoordelijk voor het veilig uitvoeren van hijswerkzaamheden met een mobiele kraan.
Tevens verricht je klein onderhoud aan de kraan en hulpmaterialen.

Reports to

Operations Manager

Purpose of the job

Het conform de lokale wet- en regelgeving, interne en externe (klant)procedures en richtlijnen veilig hijsen en verplaatsen van de last, het mobiliseren/demobiliseren van de kraan en het verrichten van klein onderhoud aan de kraan zodat de hijswerkwerkzaamheden optimaal en veilig kunnen worden uitgevoerd.

Key Result Areas

Werkvoorbereiding
Werkuitvoering
SHE-Q = Safety Health Environment Quality
Communicatie
Administratie
Onderhoud

Key Skills

Je gaat klantgericht te werk door het onderzoeken van de wensen en behoeften van de klant en door hier ook naar te handelen.
Jouw kwaliteitsgerichtheid uit zich in het stellen van hoge kwaliteitseisen en het streven naar verbetering van product of prestaties. Bovendien draag je veiligheid hoog in het vaandel en zorg je ervoor dat er geen onveilige situaties zijn.
Blijf je effectief presteren onder tijdsdruk, druk van meerdere of moeilijke taken, sociale druk of bij tegenslag en teleurstelling? Goed zo: dat toont dat je stressbestendig bent!
Je vindt het fijn om samen te werken door bij te dragen aan een gezamenlijk resultaat: een optimale afstemming tussen de eigen kwaliteiten & belangen en die van een collega en/of klant vind je belangrijk.
Het is van belang dat je kan openstaan voor het ontvangen & geven van opbouwende feedback op gedrag of werk aangezien open communicatie onderdeel is van onze cultuur.
We willen dat je verantwoordelijkheid neemt door belang te hechten aan de taken en plichten binnen de eigen werkzaamheden, die van collega’s en van de organisatie.

Education & Experience

Voor deze functie zoeken wij kandidaten die bij voorkeur een opleiding in BSO richting techniek hebben. Je hebt tenminste 3 tot 5 jaar werkervaring met meerdere kraantypes.
Liefst dien je in het bezit te zijn van minimaal VCA I (Basisveiligheid) en een heftruckcertificaat. Heb je wel ervaring in het besturen van grotere machines, en heb je geen geldig hijsbewijs? Stel je dan toch kandidaat en probeer ons te overtuigen van je kwaliteiten zodoende we een gepast traject kunnen voorleggen.

About our company

Mammoet ondersteunt opdrachtgevers bij het verbeteren van de efficiëntie van constructiewerkzaamheden en het optimaliseren van de productiviteit van fabrieken en installaties. Hiervoor bieden wij oplossingen voor het hijsen, transporteren, installeren en demonteren van grote en zware constructies.

Onze dienstverlening is gericht op de volgende sectoren: petrochemie, mijnbouw, civiele projecten, energie en offshore installaties. De logistieke uitdagingen in deze sectoren nemen voortdurend toe. Moeilijk bereikbare locaties, zware klimaatomstandigheden en bescherming van het milieu vragen om steeds intelligentere en veiligere oplossingen.

Onze dienstverlening omvat:

• Complexe hijsprojecten
• Complexe transportprojecten
• Shutdown Management
• Sitewide construction services
• Modulaire constructie
• Factory to Foundation projecten
• Rapid response
• Herplaatsen en demonteren van installaties
• Wereldwijde handel in nieuw- en gebruikt materieel

Ons bedrijf staat al meer dan twee eeuwen bekend om de innovatieve oplossingen en het beste materieel. Maar Mammoet is vooral gebouwd op het vertrouwen dat onze opdrachtgevers in ons hebben. Dat vertrouwen inspireert 5.000 Mammoet professionals om hun werk elke dag zo goed mogelijk te doen en het verschil te maken in projecten over de hele wereld.

Benefits

Je krijgt een marktconforme verloning aangevuld met tal van extralegale voordelen zoals dagvergoeding, kilometervergoeding, reisvergoeding, hospitalisatieverzekering, invaliditeitsverzekering, eco-cheques, eindejaarspremie, loopbaanverlof, anciënniteitsverlof en een extra betaalde feestdag. Een gsm & tablet incl. abonnement behoren eveneens tot dat pakket extralegale voordelen.

Location

Antwerpse of Gentse Haven

Publication date

25.02.2020

Publication end date

30.11.-1

Contact person

T Van Maldegem

Quick application

Interesting job? Enter your e-mail address, provide your CV and apply instantly!

CAPTCHA Image Reload captcha Play captcha
Other details
Address
Antwerpsebaan 57, 2040 Antwerpen
Match criteria
Region
  • Europe
Education level
  • Primary & secondary education
Department
  • Cranes Operational
Job Type
  • Crane Operator Hydra