(Junior) Engineer

Job description

Mammoet biedt jou een uitdagende functie in een internationale, dynamische organisatie waar je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als (junior) Engineer op de afdeling Engineering te Schiedam sta je gelijk in het hart van onze organisatie. Binnen Mammoet ben je de spil tussen de (technische) voorbereiding en uitvoering van een project. In Nederland of daarbuiten. Een belangrijk onderdeel van de functie is om met zoveel mogelijk bestaand equipment uit onze vloot een werkend concept uit te puzzelen en daarvoor de benodigde plannen te maken met behulp van Autocad en onze eigen ontwikkelde software. Daarnaast maak je de sterkte verificatie berekeningen van het benodigde materiaal en ga je naar de projectlocatie om het project uit te voeren. Je krijgt alle ruimte om wereldwijd een belangrijke bijdrage aan projecten te leveren, je technische kennis, analyserend vermogen en organisatietalent spelen daar een belangrijke rol in.

Key Skills

Omdat je zowel zelfstandig als in een team gaat werken, is het van belang dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent zelfstandig ingesteld, resultaatgericht, accuraat, innovatief en proactief.

Education & Experience

Voor deze functie zoeken wij (recent) HBO/WO afgestudeerden kandidaten met een technische achtergrond. Omdat de uitvoering op site van veel van onze projecten buiten Nederland en soms ook buiten Europa plaatsvinden, ben je bereid om korte of langere tijd in het buitenland te werken. Je hebt bij voorkeur ervaring met AutoCad, Microsoft Office en je beheerst de Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.

About our company

Mammoet biedt oplossingen voor elke zware hijs- of transportuitdaging. Wij streven er naar om een langetermijnrelatie op te bouwen met onze klanten om zo inzicht te krijgen in het bedrijf en de uitdagingen. Door nauw samen te werken met onze partners realiseren we de meest efficiënte en kosteneffectieve aanpak.
Wij beschikken over een uniek wereldwijd netwerk en een ongeëvenaarde vloot aan materieel. Onze uitgebreide technische expertise en hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen leveren waarde aan een breed scala van industriële sectoren en projecten. Klanten vertrouwen erop dat wij hen helpen prestaties te leveren die ooit als onmogelijk werden beschouwd, en we hebben daarbij vaak records gebroken.
Sommigen dromen van een toekomst die Smarter, Safer en Stronger is. Wij bouwen het.

Onze dienstverlening is gericht op de volgende sectoren: petrochemie, mijnbouw, civiele projecten, energie en offshore installaties. De logistieke uitdagingen in deze sectoren nemen voortdurend toe. Moeilijk bereikbare locaties, zware klimaatomstandigheden en bescherming van het milieu vragen om steeds intelligentere en veiligere oplossingen.
Onze dienstverlening omvat:
• Complexe hijsprojecten
• Complexe transportprojecten
• Shutdown Management
• Sitewide construction services
• Modulaire constructie
• Factory to Foundation projecten
• Rapid response
• Herplaatsen en demonteren van installaties
• Wereldwijde handel in nieuw- en gebruikt materieel

Location

Schiedam

Publication date

04.12.2020

Publication end date

30.11.-1

Contact person

M Beukema

Quick application

Interesting job? Enter your e-mail address, provide your CV and apply instantly!

CAPTCHA Image Reload captcha Play captcha
Other details
Match criteria
Region
  • Europe & Russia
Education level
  • Bachelor Degree
  • Master Degree
Department
  • Engineering
Job Type
  • Engineer