(Junior) Engineer

Fulfilled

Job description

Mammoet biedt jou een uitdagende functie in een internationale, dynamische organisatie waar je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als (junior) Engineer op de afdeling Engineering te Schiedam sta je gelijk in het hart van onze organisatie. Binnen Mammoet ben je de spil tussen de (technische) voorbereiding en uitvoering van een project. In Nederland of daarbuiten. Een belangrijk onderdeel van de functie is het maken van o.a. hijs - en transport plannen met behulp van Autocad en onze eigen ontwikkelde software, naast sterkte verificatie berekeningen van ons materiaal. Je krijgt alle ruimte om wereldwijd een belangrijke bijdrage aan projecten te leveren, je technische kennis, analyserend vermogen en organisatietalent spelen daar een belangrijke rol in.

Reports to

Teamleader Engineering

Key Skills

Omdat je zowel zelfstandig als in een team gaat werken, is het van belang dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent zelfstandig ingesteld, resultaatgericht, accuraat, innovatief en proactief.

Education & Experience

Voor deze functie zoeken wij (recent) HBO/WO afgestudeerden kandidaten met een technische achtergrond. Omdat veel van onze projecten buiten Nederland en soms ook buiten Europa plaatsvinden, ben je bereid om korte of langere tijd in het buitenland te werken. Je hebt bij voorkeur ervaring met AutoCad, Microsoft Office en je beheerst de Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.

About our company

Mammoet ondersteunt opdrachtgevers bij het efficiënter maken van constructiewerkzaamheden en het optimaliseren van de beschikbaarheid van installaties. Hiervoor bieden wij oplossingen voor het hijsen, transporteren, installeren en buiten bedrijf stellen van grote en zware constructies.

Onze dienstverlening is gericht op de volgende sectoren: petrochemie, mijnbouw, civiele techniek, elektriciteitsopwekking en offshore installaties. De logistieke uitdagingen in deze sectoren nemen voortdurend toe. Aspecten zoals moeilijk bereikbare locaties, zware klimaatomstandigheden en bescherming van het milieu vragen om steeds intelligentere en veiligere oplossingen.

Onze dienstverlening omvat:

• Complexe hijs- en transportprojecten
• Hijsen, transport en installatie van modulaire constructies
• "Factory-to-foundation" projecten
• Logistieke ondersteuning van onderhoudsstops
• Berging en wrakopruiming
• Decommissioning van onshore en offshore installaties
• Wereldwijde handel in nieuw en gebruikt materieel

Ons bedrijf staat al meer dan twee eeuwen bekend om de unieke mogelijkheden en het modernste materieel. Maar ons huidige bedrijf is vooral gebouwd op basis van het vertrouwen dat onze opdrachtgevers in ons hebben. Hun vertrouwen in ons inspireert elke dag 5.500 Mammoet professionals om hun werk zo goed mogelijk te doen en een positieve bijdrage te maken aan projecten in de hele wereld.

Benefits

Wij bieden jou een uitdagende functie in een dynamische organisatie waar je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. Naast goede opleidings – en doorgroeimogelijkheden bieden wij jou een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Location

Schiedam

Publication date

07.02.2019

Publication end date

30.11.-1

Contact person

C. de Pree

Quick application

Interesting job? Enter your e-mail address, provide your CV and apply instantly!

CAPTCHA Image Reload captcha Play captcha
Other details
Match criteria
Region
  • Europe
Education level
  • Bachelor Degree
Department
  • Engineering
Job Type
  • Engineer