FINANCIEEL / ADMINISTRATIEF COORDINATOR

Open

Job description

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor zowel het uitvoeren als coördineren van de activiteiten op de afdeling administratie van onze vestigingen te Pernis, Moerdijk en Rozenburg .
In jouw dagelijkse werkzaamheden geef je functioneel leiding aan een drietal administrators en ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze in- en externe klanten.
In deze functie rapporteer jij direct aan de Branch Manager maar werk je ook nauw samen met de Manager Finance Benelux. De standplaats voor deze rol is Pernis, maar je reist ook naar de vestigingen Moerdijk en Rozenburg.
Met het team verzorg je de facturatie richting onze klanten en behandel je de inkoopfacturen van onze leveranciers en registreer en verwerk je de uren/weekstaten van medewerkers.
Jij draagt er zorg voor dat vraagstukken tijdig worden behandeld en opgelost en borg je de kwaliteit van alle administratieve handelingen.
Tenslotte genereer je ten behoeve van de Branch Manager diverse management rapportages (bv. de onderhanden werk positie) met behulp van SAP en Excel en adviseer je actief in de verbetering van administratieve werkprocessen.

Education & Experience

Voor deze functie zoeken wij kandidaten op HBO niveau of verkregen door ervaring richting Administratie. Jij hebt tenminste 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en basiskennis van de Engelse taal , in woord en schrift.
Jij bent accuraat, klantvriendelijk, beschikt over leidinggevende capaciteiten en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Ervaring met SAP en IFS10 is een pre!

About our company

Mammoet ondersteunt opdrachtgevers bij het verbeteren van de efficiëntie van constructiewerkzaamheden en het optimaliseren van de productiviteit van fabrieken en installaties. Hiervoor bieden wij oplossingen voor het hijsen, transporteren, installeren en demonteren van grote en zware constructies.

Onze dienstverlening is gericht op de volgende sectoren: petrochemie, mijnbouw, civiele projecten, energie en offshore installaties. De logistieke uitdagingen in deze sectoren nemen voortdurend toe. Moeilijk bereikbare locaties, zware klimaatomstandigheden en bescherming van het milieu vragen om steeds intelligentere en veiligere oplossingen.

Onze dienstverlening omvat:

• Complexe hijsprojecten
• Complexe transportprojecten
• Shutdown Management
• Sitewide construction services
• Modulaire constructie
• Factory to Foundation projecten
• Rapid response
• Herplaatsen en demonteren van installaties
• Wereldwijde handel in nieuw- en gebruikt materieel

Ons bedrijf staat al meer dan twee eeuwen bekend om de innovatieve oplossingen en het beste materieel. Maar Mammoet is vooral gebouwd op het vertrouwen dat onze opdrachtgevers in ons hebben. Dat vertrouwen inspireert 5.000 Mammoet professionals om hun werk elke dag zo goed mogelijk te doen en het verschil te maken in projecten over de hele wereld.


Benefits

Wij bieden jou een uitdagende functie in een dynamische organisatie waar jij alle mogelijkheden krijgt om jijzelf te ontwikkelen.
Naast goede opleidings – en doorgroeimogelijkheden bieden wij jou een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket

Location

Pernis

Publication date

21.11.2019

Publication end date

30.11.-1

Contact person

Tessa Ledda

Quick application

Interesting job? Enter your e-mail address, provide your CV and apply instantly!

CAPTCHA Image Reload captcha Play captcha
Other details
Match criteria
Region
  • Europe
Education level
  • Bachelor Degree
  • Secondary vocational education
Department
  • Finance