Financial Analyst

Open

Job description

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor zowel het analyseren van financiële gegevens als het uitvoeren van de activiteiten op de afdeling administratie van onze vestigingen te Pernis, Moerdijk en Rozenburg (20mln EUR omzet). Je levert input aan en borgt het financiële jaarplan van de vestigingen en maakt van analyses/ nacalculaties van uitgevoerd werk, variërend van onderhoudswerkzaamheden tot turn-arounds en (grote) projecten.

In deze functie rapporteer jij direct aan de Branch Manager maar werk je ook nauw samen met de Manager Finance Benelux en financial control en administratie afdelingen. De standplaats voor deze rol is Pernis, maar je reist ook naar de vestigingen Moerdijk en Rozenburg.

Ten behoeve van de Branch Manager rapporteer je diverse structurele en ad hoc management rapportages (bv. de onderhanden werk positie en periodieke klantrapportages) met behulp van SAP en Excel en adviseer je actief in de verbetering van (administratieve) werkprocessen. Samen met het team borg je juiste en tijdige facturatie richting onze klanten en behandel je de inkoopfacturen van onze leveranciers en registreer en verwerk je de uren/weekstaten van medewerkers. Samen met de collega’s van credit control draag je bij aan het monitoren van het onderhandenwerk en ondersteun je in het nemen van acties op dit vlak.

Reports to

Branch Manager

Education & Experience

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met HBO/WO opleiding, of vergelijkbaar denkniveau verkregen door ervaring, met economische achtergrond (o.a. Finance , Controlling, Bedrijfskunde, Accountancy of Bedrijfseconomie). Jij hebt tenminste 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en basiskennis van de Engelse taal, in woord en schrift.
Jij bent sterk analytisch, accuraat, klantvriendelijk, beschikt over leidinggevende capaciteiten en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

About our company

Sommigen dromen van een toekomst die Smarter, Safer en Stronger is. Wij bouwen het! Wij beschikken over een uniek wereldwijd netwerk en een ongeëvenaarde vloot aan materieel. Onze uitgebreide technische expertise en hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen leveren waarde aan een breed scala van industriële sectoren en projecten. Klanten vertrouwen erop dat wij hen helpen prestaties te leveren die ooit als onmogelijk werden beschouwd, en we hebben daarbij vaak records gebroken.
Onze regionale dienstverlening is gericht op de volgende sectoren: Civiele projecten, petrochemie en energie. De logistieke uitdagingen in deze sectoren nemen voortdurend toe. Moeilijk bereikbare locaties en bescherming van het milieu vragen om steeds intelligentere en veiligere oplossingen.
Onze dienstverlening omvat:
• Kleine en complexe hijsprojecten
• Regulier en complexe transportprojecten
• Daily Maintenance en Shutdown Management
• Sitewide construction services

About our region

Als marktleider heeft Mammoet een grote staat van dienst opgebouwd en haar vleugels over de hele wereld uitgeslagen. Het internationale succes neemt niet weg dat wij stevig zijn verankerd in de Benelux, waar zich onze grootste markt en trouwste klanten bevinden. We bedienen onze klanten vanuit regionale kantoren en bieden de beste service met onze tijd- en kostenbesparende totaaloplossingen. Voor Mammoet is geen opdracht te groot als het om hijsen of transporteren gaat, maar ook geen opdracht te klein. We zijn trots en hebben passie voor ons bedrijf en werk. We zijn toegewijd aan onze collega’s, ons materieel, onze klanten, het bedrijf Mammoet en ons werk.

We zijn een no-nonsense bedrijf met kernwaarden die leidend zijn in onze bedrijfsvoering:
• Mensen en veiligheid op de eerste plaats
• Resultaat gedreven en servicegericht
• Nastreven van professionaliteit
• Bereikbaar, open-minded en verantwoordelijkheidsgevoel
• Teamwork en delen van kennis
• Passie voor het bedrijf en het werk

Over onze regio
Het internationale succes neemt niet weg dat wij stevig zijn verankerd in de Benelux, waar zich onze grootste markt en trouwste klanten bevinden. We bedienen onze klanten vanuit regionale kantoren en bieden de beste service met onze tijd- en kostenbesparende totaaloplossingen. Voor Mammoet is geen opdracht te groot als het om hijsen of transporteren gaat, maar ook geen opdracht te klein. We zijn trots en hebben passie voor ons bedrijf en werk. We zijn toegewijd aan onze collega’s, ons materieel, onze klanten, het bedrijf Mammoet en ons werk.

Benefits

Wij bieden jou een uitdagende functie in een dynamische organisatie waar je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. Dit kan zowel binnen de Benelux als ook op internationaal. Naast goede opleidingsmogelijkheden bieden wij jou een uitstekend primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Location

Pernis, Nederland

Publication date

27.05.2021

Publication end date

30.11.-1

Contact person

E Kruijff

Quick application

Interesting job? Enter your e-mail address, provide your CV and apply instantly!

CAPTCHA Image Reload captcha Play captcha
Other details
Match criteria
Region
  • Europe & Russia
Department
  • Finance