Equipment Trade Officer

Job description

In het bezit van een MBO of HBO-studie richting commercie en/of techniek en boordevol ambitie? Bezit jij het talent om sales en techniek te combineren, dan is Mammoet op zoek naar jou!

Reports to

Sales Manager

Purpose of the job

Wij bieden jou de unieke kans om deel uit te maken van een klein team dat zich dagelijks bezighoudt met asset management inclusief de aan- en verkoop van nieuw en gebruikt equipment. Tot je taken behoren o.a. het bijhouden van de “mammoet used equipment” website, het ontplooien van marketingactiviteiten en de daadwerkelijke verkoop van Equipment.

Deze functie is uniek door de combinatie van verdieping in Sales, Operatie en Techniek in internationale werksfeer. Daarbij krijg je de gelegenheid om ervaring op te doen ‘in het veld’ door projecten te bezoeken waar het equipment wordt ingezet om zodoende jezelf beter te kunnen ontwikkelen en de organisatie goed te leren kennen. Tevens dien je bereid te zijn om ook buiten kantoortijden bereikbaar te zijn gezien het werken in verschillende tijdzones. Zo leg je een optimale basis voor een succesvolle carrière bij Mammoet.

Key Skills

Jouw studie heeft bewezen dat commercie en techniek echt bij je passen. Je bent er goed in en je wilt graag samen met collega’s en externe partijen projecten op pakken. Je kunt als geen ander overzicht bewaren en zorgt ervoor dat processen steeds beter worden.
Jouw karaktereigenschappen: analytisch, ondernemend, praktisch en sociaal. Uiteraard heb je een talent voor het coördineren van commerciële en operationele activiteiten, maar ook een aangeboren nieuwsgierigheid en de drang om het verschil te maken en resultaten te boeken. Daarnaast verwachten we daadkracht, denkkracht (out-of-the-box), oplossingsgerichtheid en de drive om door te groeien binnen Mammoet.

Education & Experience

• Een afgeronde MBO/HBO opleiding, bij voorkeur in de richting Technisch Commercieel (bv IVA Driebergen), of Technische Bedrijfskunde
• 2-4 jaar relevante werkervaring
• Een CV met een interessante stage of afstudeeropdracht en/of nevenactiviteiten die een passie voor sales en techniek laten zien
• Interesse in commercie en financiën
• Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, leergierig en ambitieus
• Een focus op samenwerking en communicatief vaardig
• Excellente beheersing Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
• Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure

About our company

Het Equipment team is onderdeel van Global Project and Assets organisatie van Mammoet die de verschillende Mammoet Regio’s in het buitenland ondersteunt met de voorbereiding en uitvoering van grote transport- en hijsprojecten.

Mammoet helpt haar klanten bij het verhogen van de efficiëntie waarmee zij hun constructie werkzaamheden doen en daarmee vergroten we de hoeveelheid beschikbare productie tijd. Hiervoor levert Mammoet oplossingen voor het hijsen, transporteren en (de-)installeren van grote en zware constructies.

Onze diensten zijn gericht op de petrochemische en mijnbouw industrie, civiele engineering, stroomopwekking en offshore projecten. De logistieke uitdagingen in deze industrie nemen nog dagelijks toe. We hebben te maken met afgelegen locaties, zware klimatologische omstandigheden en een sterke nadruk op milieu verantwoord werken, dat zorgt ervoor dat we steeds slimmer en veiliger werken.

Al meer dan tweehonderd jaar staan we bekend om ons unieke en moderne, geavanceerde materiaal. Maar het is het vertrouwen dat onze klanten aan ons hebben gegeven dat ons gebracht heeft waar we nu staan. Hun vertrouwen inspireert de 5000 Mammoet professionals om elke dag het beste uit zichzelf te halen en het verschil te maken in projecten over de hele wereld.

Benefits

• (Internationale) carrière en ontwikkelingsmogelijkheden
• Werken in een gepassioneerde en informele werksfeer
• Kans om te werken voor een internationaal marktleider op het gebied van transport en heavy lifting

Location

Utrecht, The Netherlands

Publication date

12.01.2022

Contact person

M.G.A. Aalbregt-Zweers

Quick application

Interesting job? Enter your e-mail address, provide your CV and apply instantly!

CAPTCHA Image Reload captcha Play captcha
Other details
Address
Van Deventerlaan 30-40, 3528 AE Utrecht
Match criteria
Region
  • Global Support & Holding
Education level
  • Secondary vocational education
  • Bachelor Degree
Regio NL & BE
  • Utrecht