Coördinator Administratie

Job description

In deze uitdagende en afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor zowel het analyseren van financiële gegevens als het uitvoeren van de activiteiten op de afdeling administratie van onze vestiging in Geleen. Je levert input aan en borgt het financiële jaarplan van de vestiging en maakt analyses en nacalculaties van uitgevoerd werk, variërend van onderhoudswerkzaamheden tot turn-arounds en (grote) projecten.

In samenwerking met de afdeling planning, operatie en verkoop ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct afrekenen van onze dienstverlening. Hierbij hanteer je proactief een signalerende functie en pas je deze op gepaste wijze toe richting andere afdelingen binnen het bedrijf. Samen met het team verzorg je de facturatie richting onze klanten, behandel je de inkoopfacturen van onze leveranciers en registreer en controleer je de uren/weekstaten van medewerkers. Samen met de collega’s van credit control draag je bij aan het monitoren van het onderhandenwerk en ondersteun je in het nemen van acties op dit vlak.

In deze functie rapporteer jij aan de Manager Operations maar werk je ook nauw samen met de financial control functionarissen en administratie afdelingen op andere vestigingen binnen de Benelux. Ten behoeve van de Manager Operations verzorg je diverse structurele en ad hoc management rapportages (bv. de onderhanden werk positie en periodieke klantrapportages) met behulp van SAP en Excel. Daarnaast initieer en adviseer je actief in de verbetering van (administratieve) werkprocessen.

Reports to

Manager Operations

Key Skills

Voor deze functie zoeken wij kandidaten op HBO niveau, of vergelijkbaar denkniveau verkregen door ervaring, met administratieve of economische achtergrond. Jij hebt tenminste 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en basiskennis van de Engelse taal, in woord en schrift. Je werkt gestructureerd en kijkt actief naar verbetermogelijkheden binnen je eigen werkgebied evenals de samenwerking met anderen. Jij bent sterk analytisch, accuraat, klantvriendelijk, beschikt over leidinggevende capaciteiten en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Ervaring met SAP is een pre!

About our company

Wij beschikken over een uniek wereldwijd netwerk en een ongeëvenaarde vloot aan materieel. Onze
uitgebreide technische expertise en hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen leveren waarde aan een breed scala van industriële sectoren en projecten. Klanten vertrouwen erop dat wij hen helpen prestaties te leveren die ooit als onmogelijk werden beschouwd, en we hebben daarbij vaak records gebroken.
Sommigen dromen van een toekomst die Smarter, Safer en Stronger is. Wij bouwen het.
Onze regionale dienstverlening is gericht op de volgende sectoren: Civiele projecten, petrochemie en energie. De logistieke uitdagingen in deze sectoren nemen voortdurend toe. Moeilijk bereikbare locaties, zware klimaatomstandigheden en bescherming van het milieu vragen om steeds intelligentere en veiligere oplossingen.

Onze dienstverlening omvat:
• Kleine en complexe hijsprojecten
• Regulier en complexe transportprojecten
• Daily Maintenance en Shutdown Management
• Sitewide construction services
• Modulaire constructie
• Factory to Foundation projecten
• Rapid response
• Herplaatsen en demonteren van installaties


About our region

Benelux organisatie:
Als marktleider heeft Mammoet een grote staat van dienst opgebouwd en haar vleugels over de hele wereld uitgeslagen. Het internationale succes neemt niet weg dat wij stevig zijn verankerd in de Benelux, waar zich onze grootste markt en trouwste klanten bevinden. We bedienen onze klanten vanuit regionale kantoren en bieden de beste service met onze tijd- en kostenbesparende totaaloplossingen. Voor Mammoet is geen opdracht te groot als het om hijsen of transporteren gaat, maar ook geen opdracht te klein. We zijn trots en hebben passie voor ons bedrijf en werk. We zijn toegewijd aan onze collega’s, ons materieel, onze klanten, het bedrijf Mammoet en ons werk.
We zijn een no-nonsense bedrijf met kernwaarden die leidend zijn in onze bedrijfsvoering:
• Mensen en veiligheid op de eerste plaats
• Resultaat gedreven en servicegericht
• Nastreven van professionaliteit
• Bereikbaar, open-minded en verantwoordelijkheidsgevoel
• Teamwork en delen van kennis
• Passie voor het bedrijf en het werk

Benefits

Wij bieden jou een uitdagende functie in een dynamische organisatie waar je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. Naast opleidings – en doorgroeimogelijkheden bieden wij jou een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Location

Geleen

Publication date

01.07.2021

Publication end date

30.11.-1

Contact person

J van Ast

Quick application

Interesting job? Enter your e-mail address, provide your CV and apply instantly!

CAPTCHA Image Reload captcha Play captcha
Other details
Address
Professor van Krevelenstraat 10, Geleen
Match criteria
Region
  • Europe & Russia
Education level
  • Secondary vocational education
  • Bachelor Degree
Department
  • Finance
  • Back office